DEM JEG

SAMARBEJDER

MED

LOUISE KLAPP FUURSTED, KOMMUNIKATIONS-MEDARBEJDER

ANNA MAGRETHE NEBEL, ERHVERVSPSYKOLOG

TRINE GRUNDAHL, KONSULENT, LYDHØR 

Louise er min kommunikations-medarbejder. Louise skriver fængende tekster til mine kommunikationskanaler og hun designer, kvalitetssikrer og finpudser mit undervisningsmateriale.


Louise er Cand.merc. i strategi, organisation og ledelse, men der skulle en mere kunstnerisk arbejdsdag til for at tilfredsstille hendes kreative person. Hun har et skarpt fokus på alt det visuelle, nørder med grammatikregler og hvorvidt logoet skal placeres et par millimeter til højre eller venstre. 


Og allervigtigst: Hun rummer nok struktur til at gribe og holde styr på alle mine ideer og projekter.


Anna Margrethe er autoriseret psykolog med 10 års erfaring som erhvervspsykolog i både private, offentlige og frivillige organisationer.


Hun er et kendt ansigt på beskæftigelses-, skole- og sundhedsområdet, hvor hun gennem mange år har undervist i og givet supervision på samtale- og feedbackfærdigheder.


Anna Margrethe er en yderst erfaren og vellidt underviser, coach, supervisor og proceskonsulent, der færdes naturligt på alle niveauer i en organisation. Hun har et skarpt blik for relationelle dynamikker og behovet for støtte og udfordring i den enkelte opgave.

Trine er Cand.pæd. i antropologi. Hun evner at se det, som mange andre ikke gør. Hun har 12 års erfaring i at undervise praktikere i observation i egen praksis og har derudover deltaget i flere forskningsprojekter, hvor observation er blevet anvendt som en bærende forskningsmetode til at forstå og udvikle praksis.


Trine har primært beskæftiget sig med den pædagogiske verden og har ekspertviden inden for organisation og ledelse i den offentlige sektor: pædagogik, dannelse – herunder pædagogiske metoder - og pædagogisk praksis i et historisk perspektiv.

Lykkensdalsvej 103
8220 Brabrand